Valikko
Katso video  ►

Online painonpudotusryhmä

Saatuasi kehosi tasapainoon, alat nopeasti päästä kohti tavoitteitasi.

Haluatko pudottaa painoasi ja nostaa energiasi uudelle tasolle? 
Hyppää mukaan 10 viikon online valmennukseen! 

Valmennuksesta saat muun muassa:
✅Tavoitteisiisi sopivan ravinto-ohjelman
✅Monipuoliset ateriavaihtoehdot (myös keto)
✅Herkullisia reseptejä ruoanlaiton tueksi
✅Treeniohjelmat, sekä salille, että monipuoliseen kotitreeniin
✅Meditaatio ja hengitysharjoituksia
✅ SYKE Tribe - mobiilisovelluksen, jonka avulla ohjeet kulkevat kätevästi mukanasi
✅10 motivoivaa tapaamista, aihealueina mm. henkinen kasvu, tehokas rasvanpoltto, uni, motivaatio, stressinhallinta, itsensä rakastaminen ja vastustuskyvyn lisääminen
✅Personal Trainerin tuen
✅Muiden ryhmäläisten tuen
✅Motivoivan ja aktiivisen Facebook-ryhmän koko valmennuksen ajan
Valmennuksen veloitus on 425 € (sis. alv 24 %)

👉🏻Suosittele kolme ystävääsi mukaan, saat itsellesi osallistumisen veloituksetta!

Valmennukseen mahtuu mukaan ainoastaan 12 henkilöä, joten ole nopea ja varmista paikkasi satojen menestystarinoiden joukossa! 


Olet sen arvoinen!

Huipputuloksiin luonnollisella ruokavaliolla! Haluatko pudottaa painoasi ja nostaa energiasi uudelle tasolle? Tuntuuko, että omat keinot eivät enää riitä? Valitse silloin 10 viikon Online painonpudotuksen ryhmävalmennus. Olen valmentanut painonpudottajia jo vuodesta 2008, liity sinäkin satojen menestystarinoiden joukkoon! 

Suurin syy epäonnistumiseen painonpudotuksessa on se, että ihannevartaloa lähdetään metsästämään aivan liian pienellä energiamäärällä ja liian suurella määrällä treeniä. Tämä menetelmä on ehkä varmin tapa epäonnistua. Valmennuksessa saat selkeän ja ennen kaikkea toimivan suunnitelman ruokailun, treenaamisen ja muun elämän yhdistämiseen, niin että tulet saavuttamaan haluamasi tulokset! Ohjelman alussa jokaiselle tehdään henkilökohtainen ravintosuunnitelma, joka pohjautuu puhtaisiin ja luonnollisiin valintoihin. Alkukartoitukseen kuuluvat myös kehon mittaukset, jotka antavat lisämotivaatiota ja helpottavat kehityksesi seurantaa.

Saatuasi kehosi tasapainoon, alat nopeasti päästä kohti tavoitteitasi. Painonpudotusohjelmasta saat ruokavalio- ja treeniohjelmien lisäksi työkalut pysyvään painonhallintaan ja tasapainoisempaan elämään. Saat kaikki ohjeet kätevästi puhelimen sovellukseen. Pääset mukaan myös suljettuun ja aktiiviseen Facebook-ryhmään, jossa saat tukea ja vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Ohjelmaan kuuluu yhteensä 10 motivoivaa ryhmätapaamista. Tapaamiset ovat online-tapaamisia, eli voit osallistua ohjelmaan vaivatta kotisohvaltasi, mistä päin maailmaa tahansa. Jokaisella tapaamiskerralla on eri aihe. Valmennuksessa opit muun muassa, painonpudotuksen tärkeimmät laatutekijät, oikeanlaiset harjoitusmenetelmät, sekä runsaan määrän muun muassa NLP:n oppeihin perustuvia henkisen valmennuksen työkaluja.

Ammattitaitoni ja muiden ryhmäläisten tuki takaavat, että painosi putoaa ja energiatasosi nousevat uudelle tasolle!

Valmennuksen veloitus on 425 € (sis. alv 24 %)
Mikäli suosittelet kolme ystävääsi mukaan ryhmään, saat itsellesi osallistumisen veloituksetta! Ilmoittaudu mukaan nopeasti, sillä ryhmään mahtuu mukaan ainoastaan 12 ensimmäistä. 


 

Syksyn ryhmä on täynnä! Seuraava valmennus starttaa 19.1.2022.

Varaa paikkasi 0400 737593 / ilkka@isc.fi