Valikko
Katso video  ►

Filosofia

Elämäntapamuutoksen tekeminen ja ruokavalion muuttaminen on erittäin vaikeaa. Ihmiset saavat jatkuvasti hyvin ristiriitaista tietoa siitä, mikä on terveellistä.

Meidän valmennusfilosofiamme mukaan ihmisten kuuluu liikkua ja syödä kuten meidän on alun perin tarkoitettukin, eli ns. metsästäjä-keräilijämallin mukaisesti. Meidät on siis tehty muun muassa kävelemään, juoksemaan, nostamaan ja työntämään. Tämän vuoksi säännöllinen koko kehon isoja lihaksia rasittavaa, toiminnallista lihaskuntoharjoittelua tulee tehdä vähintään 3 kertaa viikossa. Lihaskuntoharjoittelua kannattaa tehdä vapailla painoilla. Tehokkaan harjoituksen pystyt tekemään myös oman kehon painolla.

Nauttimamme ravinnon tulee olla hankittu mahdollisimman läheltä luontoa ja luonnonmukaisesti. Pitkälle prosessoitu nykypäivän ruoka lihottaa ja tekee ihmisistä sairaita. Ravintovalmennus on aina se jokaisen valmennuksemme aloituspiste.

Tavoittee ohjaavat toimintaa. Tämän vuoksi sinun tulee ensin tehdä itsellesi selkeä tavoite. Kirjoita tavoitteesi paperille ja visualisoi se tapahtuvan. Tehtyäsi nämä askeleet, on mahdollista että tulet saavuttamaan itsellesi asettamat tavoitteet nopeammin, kuin olit ehkä koskaan uskaltanut unelmoida! 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä – 0400 737 593 / info@isc.fi