Valikko
Katso video  ►

Workfit®️ Työhyvinvointivalmennus

Valmennus motivoi henkilöstöä terveempään elämään.

Workfit®️ on huippulaadukas työhyvinvointivalmennus yrityksille. Valmennus koostuu fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista sekä oikeanlaisesta ravitsemuksesta. Innostavat valmennukset takaavat, että yrityksen arvokkain voimavara – henkilöstö – pysyy terveenä ja tuotteliaana.

Valmennus motivoi henkilöstöä terveempään elämään helposti omaksuttavilla laatutekijöillä. Ohjelman alussa jokaiselle tehdään perusteellinen alkukartoitus, jonka jälkeen siirrytään ravintovalmennukseen. Ravintovalmennuksesta jokainen saa omiin tavoitteisiinsa nähden sopivan ruokavalio-ohjelman. Tämän jälkeen kaikille rakennetaan henkilökohtainen harjoitusohjelma, jonka kehitystä seurataan säännölliseti. Viikottaiset yhteistreenit Harjoituskeskus Maximuksessa paitsi kohottavat kuntoa, myös hitsaavat henkilöstöä pelaamaan paremmin yhteen. Joukkuehengen kohottaminen on yksi tämän valmennuksen tärkeimmistä elementeistä.

OHJELMAN HYÖDYT

YHDESSÄ TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIEN KANSSA

Valmennus etenee tiiviissä yhteistyössä yrityksenne työterveyslääkärien kanssa. Ohjelman aikana työntekijöiden kehossa ilmenee positiivisia muutoksia nopeassa tahdissa. Tämän ansiosta lääkitysten tarve vähenee merkittävästi. Sen vuoksi onkin tärkeää, että muutosmatkalla mukana ovat myös lääkärit, jotka voivat kontrolloida omalta osaltaan työntekijöiden terveyttä.

VALMENNUKSEN KESTO

Valmennukset ovat pitkäkestoisia. Yleisin valmennus alkaa 26 viikon jaksolla, jonka jälkeen tulee yleensä 1 kuukauden tauko (esimerkiksi kesä- tai joulutauko, jonka jälkeen valmennus jatkuu seuraavalla 26 viikon jaksolla).

Jo kymmenet yritykset ovat valinneet ammattitaitoisen ja innostavan tiimimme parantamaan henkilöstön hyvinvointia! Haluatko sinä liittää yrityksesi menestystarinoiden joukkoon? Varaa valmennuksen aloitus tästä.

Kiinnostuitko Workfit®️-valmennuksesta?

Ota yhteyttä – 0400 737 593 / info@isc.fi