Valikko
Katso video  ►

Painonpudotusryhmä online

Saatuasi kehosi tasapainoon, alat nopeasti päästä kohti tavoitteitasi.

Huipputuloksiin luonnollisella ruokavaliolla! Haluatko pudottaa tai hallita painoasi ja saada parempaa oloa oikeanlaisen ravinnon kautta? Tuntuuko, että omat keinot eivät enää riitä? Valitse silloin 12 viikon Online painonpudotuksen ryhmävalmennus. Olen valmentanut painonpudottajia jo vuodesta 2008, liity sinäkin lukuisten menestystarinoiden joukkoon! 

Suurin syy epäonnistumiseen painonpudotuksessa on se, että ihannevartaloa lähdetään metsästämään aivan liian pienellä energiamäärällä ja liian suurella määrällä treeniä. Tämä menetelmä on ehkä varmin tapa epäonnistua. Valmennuksessa saat selkeän ja ennen kaikkea toimivan suunnitelman ruokailun, treenaamisen ja muun elämän yhdistämiseen, niin että tulet saavuttamaan haluamasi tulokset! Ohjelman alussa jokaiselle tehdään henkilökohtainen ravintosuunnitelma, joka pohjautuu puhtaisiin ja luonnollisiin valintoihin. Alkukartoitukseen kuuluvat myös kehon mittaukset, jotka antavat lisämotivaatiota ja helpottavat kehityksesi seurantaa.

Saatuasi kehosi tasapainoon, alat nopeasti päästä kohti tavoitteitasi. Painonpudotusohjelmasta saat ruokavalio- ja treeniohjelmien lisäksi työkalut pysyvään painonhallintaan ja tasapainoisempaan elämään. Saat kaikki ohjeet kätevästi puhelimen sovellukseen. Pääset mukaan myös suljettuun ja aktiiviseen Facebook-ryhmään, jossa saat tukea ja vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Ohjelmaan kuuluu yhteensä 10 motivoivaa ryhmätapaamista. Tapaamiset ovat online-tapaamisia, eli voit osallistua ohjelmaan vaivatta kotisohvaltasi, mistä päin maailmaa tahansa. Jokaisella tapaamiskerralla on eri aihe. Valmennuksessa opit muun muassa, painonpudotuksen tärkeimmät laatutekijät, oikeanlaiset harjoitusmenetelmät, sekä runsaan määrän muun muassa NLP:n oppeihin perustuvia henkisen valmennuksen työkaluja.

Tiimimme ammattitaito ja muiden ryhmäläisten tuki takaavat, että painosi putoaa ja energiatasosi nousevat uudelle tasolle!

Valmennuksen veloitus on 325 € (sis. alv 24 %) Mikäli suosittelet kolme ystävääsi mukaan ryhmään, saat itsellesi osallistumisen veloituksetta! Ilmoittaudu mukaan nopeasti, sillä ryhmään mahtuu mukaan ainoastaan 15 ensimmäistä.

 

SEURAAVA RYHMÄ STARTTAA SYYSKUUSSA 2020

Varaa paikkasi 0400 737593 / info@isc.fi